Räppresent

Vill du vara med och bidra till att utveckla Räppe GoIF, en fotbollsförening med en bred ungdomsverksamhet och ett herrlag i division 2? En förening som inte bara presenterar bra värdegrunder utan tar verkligen fasta på ledorden: GEMENSKAP, GLÄDJE och UTVECKLING. Dessutom strävar Räppe GoIF till att medverka till ett bättre samhälle, genom att exempelvis vid varje hemmamatch skänka en del av intäkterna till olika välgörenhetsorganisationer.

Räppe GoIF är en förening på frammarsch, men vi behöver Er hjälp! Med anledning av det har vi instiftat en klubb –  ”Räppresent” – där såväl företag som privatpersoner har möjlighet att bidra  – allt för att hjälpa föreningen att utvecklas.

Nedan följer en kort beskrivning av de olika bidragsnivåerna som är möjliga för dig som företag eller privatperson samt en lista på de som redan valt att bidra till utvecklingen av Räppe GoIF!

Häng med på resan och bli en av oss!

Bidra med: 1.500 kronor

2 st årskort

Bidra med: 3.000 kronor

4 st årskort

Bidra med: 5.000 kronor

6 st årskort
Publikation på ert företagsnamn eller ditt namn i matchprogram

Är du intresserad av ovanstående, eller vill du på något annat vis bli involverad och hjälpa Räppe GoIF? Tveka inte att kontakta oss!