RÄPPE GOIF – ÖSTERLEN FF

Räppe GOIF 0 - 2 Österlen FF
22 april - 14:00Sportfältet Teleborg

Årets andra hemmamatch slutade med nederlag 0-2 mot seriens andra nykomling Österlen. Att Österlen är nykomlingar märktes dock inte i spelet då de tog tag i taktpinnen direkt i minut 1 och det tog oss en bit in i andra halvlek innan vi på riktigt utmanade dem.
Vi hamnar för långt ner på egen planhalva i första halvlek och Österlen kan utan större bekymmer spela runt och med sitt fina kombinationsspel även skapa en del vassa chanser. Vi hoppas kunna reda ut stormen till halvtid men tyvärr så får motståndarna både 0-1 och 0-2 innan halvtidsvilan.
I andra halvlek försöker vi ta tag i taktpinnen men motståndarna är för starka för dagen och även om andra halvlek är jämnare så är det klart övertag för Österlen.

Österlen vann rättvist, men vi kom inte heller upp i samma nivå vi presterat i våra tidigare matcher. Vi tror och hoppas att denna matchen var en plump i protokollet och ser fram emot gräspremiären mot Asarum borta nu på lördag!